آیا حق دارم صورتجلسه بازپرسی را امضا نکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۰۲ #67919309

با سلام و خسته نباشید، در جلسه مواجهه حضوری دادسرا شاکی بیان کردند که شکایت کذب کرده اند و حاضر هستند رضایت متهم را جلب کنند اما بازپرس شعبه اظهارات شاکی را در صورتجلسه ثبت نکرد و پرونده به دادگاه فرستاده شد پس از جلسه رسیدگی دادگاه دوباره پرونده به دادسرا برگشته برای تکمیل تحقیقات و بازهم ابلاغیه مواجهه حضوری امده است در صورتی که بازپرس باز هم اظهارات شاکی یا من را در صورتجلسه قید نکند

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. می‌توانید اظهارات خود را بعد از آخرین خط صورت جلسه بنویسید.

بله می توانید امضا نکنید و درخواست کنید که بادست خودتان نوشته شود و لایحه هم بدهید

بله می توانید از امضا امتناع کنید.

با سلام
بله این حق را دارید که صورت جلسه بازپرسی را امضا نکند

میتوانید از امضاء خودداری کنید

باسلام
بهتر است به دست خود اظهاراتتان را قید و امضا نمایید یا لایحه تقدیم کنید

سلام. اگر شاکی اعلام کرده شکایت کذب کرده است. شکایتش را پس بگیرد. و رضایت بدهد.