مدت زمان ارسال احضاریه به متهمان بعد از شکایت چند روز میباشد؟

پرسیده شده
۴۷ پاسخ ۱۰۶,۲۹۷ #56871

اگر از فردی به اتهام رابطه نامشروع با همسرم شکایت کنم و پرینت مکالماتشان توسط دادگاه اخذ شده باشد، چند روز زمان خواهد برد تا احضاریه به دست همسرم و فردی که باهاش رابطه دارد برسد؟ در این نوع پرونده ها میانگین احضاریه چند روزه به دست متهمان میرسه و چند روز بعدش زمان موعود جلسه رسیدگی در دادگاه میشه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۴۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام زمان دقیقی مشخص نیست معمولا ۱۰ روز و بستگی به شلوغی دادگاه مربوطه دارد

باسلام
زمان ارسال احضاریه مشخص نمی باشد

باسلام
زمان آن مشخص نیست بستگی به میزان پرونده های اون دادگاه دارد

با سلام زمان قابل پیش بینی نمی باشد

بستگی به میزان ترافیک پرونده ها در دادگاه دارد .
برای رسیدگی اصلا نمی توان زمان مشخص کرد

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

بادرودوسلام زمان غیرقابل پیش بینی می باشد.