از من طلب اجاره کردند؛ ایا ایشون حقی در این مورد دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۲۸ #67865074

من منزلی با خواهرم مشارکتی خریدم بر اساس نیاز من که پول منزل لازم دارم ایشون هم راضی به فروش شدن ولی بابت زمانی که فروش میبره از من طلب اجاره کردند درصورتی که ملک رو برای فروش گذاشتم و تمام تلاشمو برای فروشش میکنم ایا ایشون حقی در این مورد دارد

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تنها اگر شما متصرف باشید ملزم به پرداخت اجرت‌المثل هستید.

درود
خیر اگر تصرف ندارید مستحق اجرت المثل نیستند.

تنها در صورت تصرف ملزم به پرداخت اجرت‌المثل هستید.

باسلام اگرملک دراختیارشمابوده وازآن استفاده نموده ایدبایداجرت المثل ایام تصرف راپرداخت نمایبد

سلام
در صورتی که در تصرف شما باشد پرداخت اجرت المثل قانونی است .

اگر در ملک تصرف داشتید باید اجرت المثل نیز پرداخت کنید.

باسلام
بله اگه شما در منزل سکونت داشته باشید باید اجرت المثل سهم ایشون از خانه را بدید