جدایی از پدر قانونی چطور انجام بشه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۵ #67728910

من دچار معلولیت نخاعی هستم می خواهم در دادگاه از پدرم جدا بشوم منظورم طلاق هست امکان پذیر هست سبک زندگی پدرم دوست ندارم بد اخلاق تندخو هست مدام سرکوفت،فحش،غر،نصیب من می کنه پدرم رو مسبب ضایعه نخاعی شدنم می دونم ۲۰ سال تصادف رانندگی کردیم

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورتیکه توانایی امرارمعاش را داشته باشید و از سن ۱۸سالگی عبور کرده باشید منعی برای این کار وجود ندارد

با سلام با توجه به رد کردن سن رشد مستقل زندگی کردن شما امکانپذیر است و نیاز به اجازه دادگاه نیست.

سلام و احترام
طلاق که در این مورد بی معناست ولی شاید منظور جدایی و جدا زندگی کردن است که شما با این سن که اعلام کردید به راحتی امکان جدایی را دارید ولی بنظربنده باکدمنشی این مورد را برطرف کنید بهتر نتیجه می گیرید

متن سوالتون اشتباه است پدر ولایت دایمی دارد ..و قابل گرفتن نمیباشد ولی اگر بدلیل وضعیت که دارید پدر قیم شماست و میخواهید خارج شوی از قیومت به سرپرستی دادسرای مربوط به محل زندگی مراجعه و بدلیل این رفتارهایی که گفتید راهنمایی اخذ کنید ..

سلام و عرض احترام
دوست عزیز کلمه طلاق در خصوص رابطه پدر و فرزندی موضوعیت و وجاهت قانونی ندارد لیکن با توجه ب سنتان اگر بهردلیلی تمایل ب زندگی مستقل دارید میتوانید اقدام کنید و نیازی ب طرح دعوا و رسیدگی در دادگاه وجود ندارد،احدی نیز نمیتواند برای شما ممانعت ایجاد کند لیکن بهتر هست مصلحت خود را در نظر گرفته و قبل از مبادرت ب چنین کاری با روانشناسان مربوطه مشاوره بگیرید
موید و موفق باشید

سلام دوست عزیز.شما نیاز به یک مشاور دارید .اما از منظر قانونی سوال شما پاسخش مثبت است شما میتوانید مستقل شوید و نیاز به مجوز پدر ندارید.در ضمن طلاق صرفا مربوط به جدایی زن و شوهر است

با سلام مصداق طلاق برای زوجین است و شما در صورتی که شرایط مستقل شدن را دارید منعی ندارد