آیا طرف می تواند دو سطر متن را خط بزند و بالای برگه که به اندازه یک خط جا دارد چیزی اضافه نماید؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۴۳ #67688757

بنده جهت انجام کاری با شخصی قرار دستی در برگه آچار نوشتم که در ازای انجام فلان کار ۱ میلیون تومن میدهم و برگه را دادم به طرف و جلوی متن که کلا دو خط بود امضا کردم.

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت ارتکاب چنین عملی مستند به مواد ۵۲۳ و ۵۳۶ و۲۱۵ قانون مجازات می توانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح و چنانچه کارشناس یا کارشناسان صحت ادعای شما را تایید نمایند علاوه بر مجازات قانونی دستور معدوم شدن سند عادی نیز صادر می شود.

الحاق هرگونه متن می تواند از مصادیق جعل باشد و فاقد اعتبار خواهد بود

این کار در صورتی که مورد تایید شما نباشد از مصادیق جعل است.

تقاضای ارجاع سند عادی به کارشناس خط نمایید در صورت اثبات ادعای شما سند فاقد اعتبار می باشد

سلام
هرگونه دست بردن در سند از طریق کارشناسی خط قابل احراز و شکایت جعل می باشد

سلام وقت بخیر
متنی که بالاتر از امضاء نوشت شده باشد دارای اعتبار است لذا اگر یکی از طرفین بعد از امضا متن را اضافه نموده باشند می توانید از طریق ارجاع به کارشناسی مورد را بررسی پیگیری نمایید.

اگر توسط کارشناس احراز شود که نوشته ی بالای برگه بعد از امضا ایجاد شده اون نوشته اعتباری ندارد.