نقض قرار دادسرا یعنی چه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴,۴۲۲ #67285058

پرونده دا داگاه کیفری ارسال شده و دادگاه با قبول اعتراض دادستان قرار دادسرا را نقض کرده است این یعنی چه اتفاقی افتاده است

مشاوره حقوقی دادسرا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قرار منع تعقیب و در صورت صدور قرار جلب به دادرسی توسط دادگاه، بازپرس متهم را احضار می‌کند و موضوع اتهام را به او تفهیم کند و از ان قرار تامین مناسب اخذ می نماید

باسلام چند مورد را شامل میشود ممکن است پرونده نقص داشته و جهت تکمیل ب دادسرا ارجاع شده باشه و یا نسبت ب قرار جلب ب دادرسی ایراد وارد باشد و با ارسال ب دادسرا منجر ب صدور منع تعقیب یا موقوفی تعقیب شود

سلام.دادگاه کیفری اعتقادی به قرار منع تعقیب صادره از دادسرا نداشته و انرا نقض کرده که دادسرا با تفهیم اتهام و اخذ تامین مناسب نسبت به قرار جلب به دادرسی اقدام کند.

باسلام
با نقض این قرار دادسرا موظف به تحقیقات دوباره خواهد شد و سپس پرونده به دادگاه جهت صدور حکم ارجاع خواهد شد

سلام و درود، بر این اساس رای دادسرا توسط دادگاه نقض شده و مجددا در مرجع تحقیق(دادسرا) بررسی می گردد، و جهت دادرسی به دادگاه فرستاده می شود؛ موفق باشید.

با سلام..
به زبان ساده.. اینکه دادگاه اعتراض شخص معترض به قزار منع تعقیب دادسرا را قبول تموده و پرونده به دادسرا ارسال و بازپرس موظف است متهم را احضار و تفهیم اتهام نموده و با اخذ آخرین دفاع و صدور قرار تامین مناسب (ضمانت) و نهایتا با صدور کیفرخواست، پرونده را به دادگاه جهت صدور حکم ارسال نماید..
موفق باشید..

در صورت نقض قرار منع تعقیب و صدور قرار جلب به دادرسی توسط دادگاه، بازپرس مکلف است متهم را احضار و موضوع اتهام را به او تفهیم کند و با اخذ آخرین دفاع و تامین مناسب از وی، پرونده را به دادگاه ارسال نماید.