میتوان به استناد به این قیم نامه مشخص نمود که مالک فاقد مشاعر صحیح بوده و نسبت به بازپس گیری سهم وی اقدام نمود از ورثه زارع مورد نظر؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۸۳ #66864742

با سلام و عرض ادب و احترام
اینجانب سوالی داشتم بر این مبنا که در اجرای قوانین اصلاحات ارضی اگر مالک با زارعین به توافق نرسیده باشد و علت عدم توافق را هم به اطلاع اداره اصلاحات ارضی در موعد مقرر نرسانده باشد ایا اصلاحات ارضی وقت میتوانسته کل مالکیت مالک را به زارع منتقل کند و یا فقط باید سهم زارع را محاسبه و به وی منتقل میکرده با توجه به اینکه مالک خود بشخصه در دفترخانه حضور نیافته برای انتقال املاک ،ضمن اینکه مالک ده سال پس از اجرای این انتقال محجور شناخته شده و قیم نامه برایش صادر شده و پدرش نیز محجور بوده و قیم نامه داشته است ایا میتوان به استناد به این قیم نامه مشخص نمود که مالک فاقد مشاعر صحیح بوده و نسبت به بازپس گیری سهم وی اقدام نمود از ورثه زارع مورد نطر ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تاریخ حجرکه سبب بطلان می شود اهمیت دارد.

با احترام محجوریت پس از معامله تاثیری در معامله ندارد

خیر در این مورد حجر ایشون ربطی به معامله نداره

درود بر شما
قوانین اصلاحات ارضی مرحله به مرحله اجرا شده و در مواردی که مالکین از توافق استنکاف کردند

تاریخ حجر که موجب بطلان می شود بسیار مهم است

باسلام
قوانین اصلاحات ارضی مرحله به مرحله اجرا شده و در مواردی که مالکین از توافق خودداری کردند دولت به قائم مقامی از ایشان نسبت به امضای اسناد و دفاتر اقدام کرده است

درود
محجوریت پس از معامله تاثیری در معامله ندارد.