در زمان استرداد جهازیه بنده چگونه میتوانم جلوی اون موارد مشارکتی از جمله فرش را بگیرم که فاکتورش مشترکا به اسم خودم و همسرم هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۰ #66650234

با سلام
بنده چند قلم از جهازیه از جمله فرش را مشارکتی با همسرم خریدم و فاکتور خریدش هم بنام بنده و ایشان در دست بنده موجود است سوال بنده اینست که در زمان استرداد جهازیه بنده چگونه میتوانم جلوی اون موارد مشارکتی از جمله فرش را بگیرم که فاکتورش مشترکا به اسم خودم و همسرم هست؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، رسیدها را در دادگاه ارائه نمایید تا دادگاه نسبت به اموال مشترک نیز رسیدگی نماید.

با سلام
در لایحه از دادگاه تقاضای تعیین تکلیف اموال مشارکتی و تعیین امین جهت حفاظت اموال را درخواست فرمائید.

سلام
ضمن تقاضای فروش اموال مشترک، درخواست صدور دستور موقت بر نگهداری اموال مزبور نزد حافظ را بنمایید.

با سلام اگر تامین خواسته گرفته اند می توانید زمان جمع اوری جهیزیه به دادورز اعلام نمایید و ضمنا در جلسه رسیدگی با ارائه فاکتور به امیر اشاره نمایید

با درود..
در اینخصوص باید در زمان جلسه رسیدگی به دادخواست استرداد جهازیه، مدارک و فاکتورهای خود را در قالب بخشی از دفاعیه خود ارائه نمـوده تا قاضی دادگاه در اینخصوص اتخاذ تصمیم و تعیین تکلیف نماید..

با درود میتوانید آنها را در لیست اعلامی، بیان دارید قطعا تعیین تکلیف خواهد شد می‌توان تقاضا کرد نزد امینی نیز نگهداری شود اگر در مالکیت آن اختلاف نظر وجود دارد.

درود بر شما، بایستی در دادگاه در این خصوص درخواست خود را مطرح نمایید و با ارائه فاکتور از حقوق خود دفاع کنید، لکن تصمیم نهایی و تعیین تکلیف در این مورد با قاضی‌ست.