دلیل نقص رای توسط دیوان عالی را از کجا بفهمم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۲ #65902240

با سلام و درود و تبریک سال نو
زوجه درخواست طلاق داده بود که توسط دادگاه تجدید نظر رد شد و با اعتراض ایشان و عنوان این مطلب که پرداخت نفقه داوطلبانه نبوده و پس از الزام قانونی (دادخواست نفقه) انجام شده و اینکه از بنده شکایت ضرب عمدی کرده و به کذب ادعا کرده که بنده محکوم شدم بنده هم لایحه ای تنظیم نمودم اما فتوکپی رای منع تعقیب را نگذاشتم فقط به نوشتن شماره رای اکتفا کردم، نتیجتا دیوان رای را به علت نقص تحقیقات نقض کرده اما هیچ ابلاغیه ای صادر نشده
آیا علت نقص تحقیقات همین است که بنده فتوکپی رای را ارائه ندادم؟
چطور می توانم متوجه شوم که دلیل نقض رای چه بوده؟
آیا دوباره به همان شعبه تجدید نظر قبلی ارسال می شود یا شعبه جدید؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
نقص تحقیقات ارتباطی به عدم پیوست کپی ندارد.

باسلام
شما باید دلایل ومدارک خود را کامل کنید

سلام نقص تحقیقات را از سعبه صادر کننده رای جویا شوید

با درود..
در اینخصوص طبق اعلام در متن دادنامه صادره دیوانعالی، دلیل نقض رای، همان نقص تحقیقات موضـوع پرونده بوده، که معـمولا جهت تکمیل تحقیقات پرونده به همان شـعبه صادر کننده رای قبلی اعاده می گردد تا شـعبه مربوطه نسبت به انجام تحقیقات مورد نظـر دیوان حسب موارد اعلامی، اقدام نماید..

باسلام
از شعبه علت را جویا شوید

باسلام
احتمالا دوباره تحقیقات انجام شود

پس از ایراد رفع نقص پرونده به شعبه صادرکننده رای ارجاع می شود از طریق ان شعبه علت را جویا شوید.