ایشان بخاطر انتقال ندادن سند و جوابگو نبودن تعهدات بابت انشعابات دو فقره چک دادخواست داد و حکم تخلیه گرفته؛ رای درست است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۵ #65854442

ایا اظهار نامه فسخ معامله رو فروشنده برج ۲ اعلام کرده و عدم پاس شدن یک فقره چک بوده که ایشان برج ۳ چک رو پاس کردم و نیز پول و چک مابقی معامله رو پرداخت کردم اما ایشان بخاطر انتقال ندادن سند و جوابگو نبودن تعهدات بابت انشعابات دو فقره چک به علت اجاره نرفتن ان پاس نکردم دادخواست داد و حکم تخلیه گرفته ایا رای درسته

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد باید بررسی شود در صورتی که ایشان با توجه به فرض سوال حق فسخ در قرارداد را داشته باشد از حق فسخ خود در مقابل عدم انجام تعهد از سوی شما استفاده نموده است

توضیحات شما کافی نیست، ولی بنظر می رسد که ایشان با برگشت خوردن چکها و اعمال حق فسخ خود در قرارداد ،درخواست تخلیه ملک را نموده باشند

با درود سوال مبهم است.
اگر می‌خواهید بدانید حق فسخ فروشنده زایل شده یا خیر با اقدام بعدی در جهت وصول چک ها از دید حقیر حق فسخ منتفی شده است.

با سلام..
در خصوص موضوع.. جنابعالی باید ابتدا از طریق اظهارنامه و در صورت عدم اعتناء می بایستی الزام فروشنده را به ایفاای تعهدات قراردادی و انتقال سند رسمی و تعیین تکلیف و تکمیل انشعابات را از طریق طرح دادخواست جهت رسیدگی در دادگاه محل مطرح می نمودید تا نسبت به تکمیل انشعابات و انتقال سندرسمی رسبدگی لازم صورت گیرد..
حالیه هر چند که توضیحات سئوال از طرف شما کافی نبوده، ولی بنظر می رسد که مشارالیه با برگشت چکها و مستند قرار دادن حق فسخ خود درخواست تخلیه ملک را نموده اند..
موفق باشید..

فسخ یک جانبه قرارداد بستگی به مفاد قرارداد تنظیمی بین شما و فروشنده دارد

درود
نیاز به بررسی قرار داد دارد و باید طبق قرارداد عمل شود.

مفادقراردادباید بررسی شود که عدم انجام کدام تعهدات ازسوی طرفین حق فسخ ایجاد می کند .اگرقراردادمشروط به پرداخت وجه چکهادرسررسید بوده که درصورت عدم تحقق شرط حق فسخ یکجانبه ایجاد شده وفروشنده می تواند دادخواست تخلیه دهد