سوء استفاده جنسی در مدارس چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۸ #65185381

سلام خسته نباشید
چه مجازاتی برای برای سوء استفاده جنسی از دانش اموز پسر از طرف همسالانش هست؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و تقدیم احترام
کیفیت عمل ارتکابی دارای اهمیت بسیار بالاییست و در میزان مجازات تاثیر بسزایی دارد. نکته ای که کارشناسان محترم مورد توجه قرار ندادند "محصل" بودن مرتکبین است که به معنای زیر ۱۸ سال بودن آنها تلقی می شود لذا هیچ کدام از مجازات های اعدام و شلاق مشمول حال آنها نمی شود حتی المقدور بخشش مرتکبین در صورت دایر بودن شرایط ماده ۹۱ قانون مجازات اسلامی را موجب می شود.
☆ اگر مراد حضرت عالی از سوء استفاده جنسی اموری از قبیل ملامسه و تقبیل(بوسیدن) است و دخول را شامل نمی شود برای افراد بالای ۱۸ سال تا ۷۴ صربه شلاق تعزیری درجه ۶ را شامل می شود و مطابق مواد ۸۸ و ۸۹ قانون مجازات در صورتی که محصلین زیر ۱۵ سال باشند یحتمل به نزد روانشناس و مددکار اجتماعی برده می شوند و در صورت داشتن سن ۱۵ الی ۱۸ سال وفق بند ت ماده ۸۹ به ۱۰۰ هزارتومان الی ۱ میلیون تومان پرداخت وجه نقد و یا ۱۸۰ ساعت خدمات عمومی رایگان محکوم می شوند(بهتر است بگوییم تصمیم گرفته می شود) لیکن در صورت وقوع دخول و یا تفخیذ در صورتی که مرتکبین بیش از ۱۵ سال داشته باشند به دلیل حدی بودن جرم ارتکابی بر خلاف فرض پیشین به ۱۰۰ ضربه شلاق حدی محکوم می شوند (اگر شرایط ماده ۹۱ وجود داشته باشد به اخذ تعهد کتبی ،رجوع به مشاوره روانشناس و و نگهداری در کانون اصلاح و تربیت محکوم میشوند). در صورتی که مرتکبین کمتر از ۱۵ سال داشته باشند و آزار جنسی به همراه دخول و یا تفخیذ انجام داده باشند به اخذ تعهد کتبی و نهایتا تا ۱ سال نگهداری در کانون اصلاح و تربیت محکوم می شوند.
موید باشید

سوءاستفاده جنسی دارای مراتب و درجات مختلفی است که از ملامسه و تلذذ تا تفخیذ و دخول را شامل میگردد . مجازات هریک از این افعال نیز متفاوت است از شلاق تعزیری تا حد اعدام

سوءاستفاده جنسی دارای مراتب و درجات مختلفی است که از ملاسمه و تلذذ تا تفخیذ و دخول را شامل میگردد . مجازات هریک از این افعال نیز متفاوت است از شلاق تعزیری تا حد اعدام .