محاسبه دیه پارگی رباط زانو به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۳,۹۵۶ #63797

سلام خسته نباشید در تصادف رباط زانوی بنده پاره و همچنین دچاراسیب دیدگی مینیکس زانو شدم نظریه پزشکی قانونی بدین شرح بوده :4 درصد ارش بابت پارگی رباط زانو و 4 درصد ارش بابت اسیب به مینیکس زانو. ایا دیه بنده همون 8 درصد محسوب میشه یا قاضی حکم دیگری صادر میکنه لطفا مقدار دیه بنده رو با توجه به نظر پزشکی قانوتی محاسبه کنین.با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله ۸درصد محاسبه خواهد شد.

درود بر شما
هشت درصد دیه انسان کامل که میزان دقیق آن به نرخ روز پرداخت توسط اجرای احکام محاسبه میشود .

مطابق همین ۸ درصد حکم داده میشود.

با سلام مبلغ ارش و دیه یکی می باشد

۸ درصد دیه مرد مسلمان به قیمت زمان پرداخت

با سلام
اصولا دیه شما معادل ۸‎٪ طبق نظریه پزشکی قانونی در نظر گرفته خواهد شد

قاضی با استناد به نظر پزشکی قانونی ۸ درصد را رای خواهد داد.