بابت آسیب وارد شده به زانو، میتوان از بیمه خسارت گرفت؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۰۹ #63119671

سلام خسته نباشید یک ماه پیش با موتور سیکلت زمین خوردم زانوم درد گرفت بیخیالش شدم کم کم ازیتم کرد رفتم ام ار ای گرفتم رباط پام پاره شده بیمه و گواهی نامه هم دارم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم در مورد بیمه اش. پول هم ندارم زانوم عمل کنم ۲۶ سالم هست

مشاوره حقوقی بیمه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن کروکی می تو انید از بیمه پیگیری کنید

با سلام و امیدبهبودی کامل
در صورت داشتن کروکی یا گزارش پلیس و مدارک پزشکی در زمان تصادف می توانید در شرکت های بیمه بعنوان راننده اعلام خسارت نمائید
ضمنا" مدت زمان اعلام خسارت از زمان تصادف در بیمه ها ۵ روز کاری می باشد.

سلام باید همانجا می ماندید زنگ میزدی ۱۱۵ آمبولانس می آمد و پلیس ۱۱۰ صورت جلسه می شود تا بیمه و بیمارستان قبول کنند هزینه معالجه را در ضمن خیلی بیمه ها روبات را قبول نمی کنند بیمه کنند. حلا هم تنها راه این هست که بروید پیش رئس بیمه اگر قبول کردن کمک کنند. ویا همین الآن خودت را بیمه تامین اجتماعی کن شاید آنها قبول کنند عمل کنند.

باید در این صورت کروکی صحنه تصادف و اوراق پزشکی هنگام بستری را داشته باشید که از بیمه مطالبه خسارت و جراحت نمایید.

با سلام
متاسفانه اشاره ننموده اید که صرفا تصادف نموده اید یا خودتان زمین خورده اید ؟
اگر خودتان زمین خورده باشید که دیگر بیمه ای برای شما تعلق نخواهد گرفت
اما اگر تصادف کرده اید میتوانید شکایتی علیه طرف اقامه نمایید و مجهول معرفی نمایید و برای نداشتن گواهینامه صرفا جریمه نقدی خواهید شد

به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه و شکایت با موضوع ایراد صرب و جرح غیرعمدی ناشی از تصادف شکایت نمائید
لازم به دکر است برای صدور رای در خصوص امر باید موارد ذیل را تقدیم دادسرا نمایید
گواهی پزشک قانونی
گزارش پلیس ۱۱۰
گزارش اورژانس یا بیمارستان تحت معالجه
کروکی

بایستی صحنه وقوع تصادف توسط مامور راهنمایی و رانندگی کروکی شود و صورتجلسه تصادف هم موجود باشد تا بتوانید از طریق اداره بیمه اقدام کنید