با ارسال اظهارنامه ای اعلام تمکین از همسرش نموده ولی از پاسخ سر باز میزند؛ میتونه به صورت قانونی پیگیری کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #62858958

به مهر
زوجه ناشزه گشته همسر ایشان نیز ازدواج مجدد نموده، حال زوجه پشیمان شده و با ارسال اظهارنامه ای اعلام تمکین از همسرش نموده ولی همسر از پاسخ سر باز میزند
حال زوجه میتونه به صورت قانونی پیگیری کنه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ارسال اظهارنامه کفایت نمی کند

بله با ارائه لایحه ای که اظهارنامه ابلاغ شده نیز ضمیمه آن باشد میتواند مراتب را به شعبه صادر کننده رای اعلام نماید .

سلام
با مراجعه به شعبه صادرکننده رای تمکین اعلام تمکین مطرح کنند