نمیخواهم سه دانگ آپارتمان مشاعیم را از طریق دادگاه بفروشم چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۸۲ #62617773

سلام، یک واحد آپارتمان به صورت سه دانگ سه دانگ بین مادرم و همسرم هست، همسرم تقاضای فروش از طریق دادگاه داده، ولی مادرم قصد فروش ندارد، ساختمان هم بلا استفاده و خالی است،
آیا با این شرایط دادگاه رای بر فروش شش دانگ میدهد یا سه دانگ. ممنون متشکر.

مشاوره حقوقی ملکی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای بر فروش صادر می گردد.

سلام وقت بخیر
در صورت عدم توافق به مزایده گذاشته خواهد شد.

ابتدای امر می بایست مالکین مشاع با یکدیگر جهت خرید و فروش توافق نمایند در غیر اینصورت هر کدام از مالکین باید ابتدا جهت فروش ملک از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک درخواست افراز نموده و پس از کارشناسی ملک و رای بر عدم افراز ملک توسط اداره ثبت متعاقبا تقاضای دستور فروش مال مشاع به جهت عدم افراز را به دادگاه محل وقوع ملک تقدیم نمایید

بر اساس قانون افراز و فروش املاک مشاع در صورت عدم تفاهم و غیر قابل افراز بودن دستور فروش اصدار که قطعی است و در نهایت از طریق کارشناسی در اجرای احکام قیمت گذاری و بر آن اساس مزایده برگزار میشود

از دادگاه محل وقوع ملک تقاضای صدور دستور فروش مال مشاع و نمایید

درود سعی بر توافق باشد در غیر ایتصورت از طریق مزایده فروش می رود

ملک مورد دعوا از طریق مزایده فروش میرود، مگر با یکدیگر توافق نمایید و سهم یکدیگر را بخرید.