آیا بدون داشتن مدرک میتوانم طلب خود را اثبات کنم ؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲,۴۰۲ #62338415

با سلام بنده به یکی از همکارهای خودم حدود 75 میلیون جنس دادم و الان 9 ماه از تاریخ می گذرد ولی طرف اقدام به پرداخت نمی کند بنده چطوری میتونم احقاق حقوق کنم و آیا راهی هست که بدون داشتن مدرک بنده به حقوقم برسم فق 3/4 نفر از همکارهای که باهم داریم در جریان هستند که بنده به ایشون جنس دادم .با تشکر از شما

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام به استنادبه دلایل و مدارک محکمه پسند از جمله شهادت شهود می توانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید

با درود دادخواست مطالبه وجه دهید

نسبت به تنظیم استشهادیه اقدام و بر اساس آن دادخواست خود را ثبت نمایید.

با درود..
بهترین راه تنظیم دادخواست مطالبه وجه به استناد استشهادیه محلی می باشد که به استناد گواهی گواهان علیه طرف مقابل مطرح نمایید..
موفق و پیروز باشید..

با سلام. به استناد شهادت شهود معتبر، می‌توانید احقاق حق نمایید.

می تونید استشهادیه نسبت به مطالبتان تنظیم نمایید،یا اینکه دادخواست مطالعه وجه به استناد شهادت شهود علیه طرف مقابل مطرح نمایید

از طریق شاهد میشه ولی اگر مور معامله شرایط خاص و دارای شناسه و شماره شناسایی باشه و فاکتور خرید بصورت رسمی بنام شما باشه و برخی اطلاعات خاص دیگر .......هم شاید بشه مالکیت خود را اثبات کنید.