تجدیدنظرخواهی چطور هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۹ #62196729

سلام وعرض ادب
کارفرمای بنده در (اداره کار ) به علت سوختن موتور کامیونت ازم شکایت کرد و حق و حقوقم را نداد اما شکایت ایشان ( رد شد ) و حکم به محکومیتشون صادر و تمان حق و حقوقم را گرفتم.
روی لج و لجبازی رفتن وکیل گرفتن ودر دادگستری از من شکایت کردن (به دلایلی بنده از شکایت و
ابلاقهای دادگاه بیخبر بودم) و۹۰ ملیون تومان حکم غیابی صادر شد.
جای که خدا میخاست ۳ روز به پایان فرصت ۲۰روزه باخبر شدم و تجدیدنظر خواهی کردم که خوشبختانه شعبه ۱ تجدیدنظر ( قرار بدوی را نقض و برای رسیدگی ماهوی به شعبه صادر کننده قرار بدوی عودت دادن)
حالا باید بنده لایحی خاصی ارسال کنم یا همان لایحه که هنگام درخاست تجدیدنظر ارسال کردم کافی هستش.
ضمنان بنده به عنوان راننده وانت بار استخدام شدم و بعد از ۶ ما کار به اسرار کارفرما راننده کامیونت شدم اما هیچکونه قرارداد جدیدی که کامیونت تحویل بنده گردیده منقعد نگردید و حقوق بنده حداقل اداره کار بوده نه راننده ،بیمه بنده هم به عنوان کارگرساده پرداخت شده نه راننده.
سپاسگذارم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
همون لایحه را که برای تجدیدنظرخواهی ارسال کردی،کافیه...
ولی باید تمام مدارک و مستندات را تحویل دادگاه بدهید،و از خود دفاع کنید.

قطعا
با سلام،حتما با مدارک و مستندات و ثبت لایحه ای قوی از خود دفاع کنید.

در صورت تشکیل جلسه حاضر شوید و لایحه ای بوسیله اشخاص خبره آماده وتقدیم دادگاه کنید

با سلام
مدارک و مستندات خود را تقدیم دادگاه کنید

با سلام
قطعا پیگیری و کلیه مدارک خود را به دادگاه ارائه دهید

سلام تمامی مدارک و مستندات خود را تقدیم دادگاه کنید

درود تمام مستندات خود را ارائه دهید