تبدیل زندان به جزای نقدی در چه صورتی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۶۴,۲۸۶ #62099

با سلام میشه ۳ماه حبس رو به به جزای نقدی تبدیل کرد؟

متن رای دادگاه:در خصوص اتهام آقای ******* فرزند ****** ۲۴ساله باسواد متاهل اهل و ساکن ..... با معرفی وثیقه ازاد دایر بر تحصیل مال بطریق نامشروع به مبلغ ۶۸،۰۰۰،۰۰۰ ریال موضوع شکایت اقایان ******و حسن زاده بشرح کیفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب فومن . دادگاه با بررسی جامع اوراق و محتویات پرونده و شکایت اولیه شکات و گزارش و تحقیقات مرجع انتظامی و صورتجلسه ان مرجع در صفحه ۱۴ پرونده و مستندات ابرازشکات و تحقیقات محصله دادسرا و کیفرخواست صادره و اقرارصریح و مقرون بواقع متهم در دادسرا و دادگاه و مسترد نمودن وجوه تحصیل شده از ناحیه متهم به شکات و جلب رضایت شکات خصوصی بزهکاری وی را محرز و مسلم دانسته لذا مستندا به ماده ۲ از قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری مصوب ۱۳۶۷ مجمع تشخیص مصلحت نظام مشارالیه را به تحمل ۳ماه حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم و اعلام می نماید رای صادره حضوری بوده ظرف ۲۰روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر در محاکم محترم تجدیدنظر استان گیلان می باشد.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق تجدیدنظر رو اسقاط و تقاضای تخفیف در مجازات کنید

با سلام
با اسقاط حق تجدیدنظرخواهی قبل از اتمام مهلت از دادگاه صادرکننده رای درخواست تخفیف مجازات را کنید.

موفق باشید.

امکان تخفیف وجود دارد در مرحله تجدید نظر تقاضا نمایید

با سلام ، در تجدید نظر تقاضای تخفیف نمایید .

سه ماه حبس بر اساس قانون مجازات جز نواردی است که باید تبدیل شود حتما به حکم اعتراض کنید

با سلام میتونید در زمان تجدید نظر درخواست کنید

با سلام امکان تبدیل وجود داردمی توانید در مرحله تجدید نظر درخواست تبدیل و تخیف مجازات نمایید