هیچگونه حاضر به تصحیح نمی‌شود چه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۹ #61984850

‎سلام زمینی را با شرح بجای طلب قولنامه کردم بر حسب اطمینان از بنده و شاهدین برگه سفید امضا گرفت و زمانیکه ارائه داد تازیخ چند سال گذشته و خریدار نام شخص کلاهبردار فوت شده و ایشان بجای خریدار امضا قرار داد را بادست خط خودش نوشته و هیچگونه حاضر به تصحیح نمی‌شود و بنده هم در فروش آن هیچگونه اقدامی نمیتوانم بکنم بنده را راهنمایی نمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ؛؛؛ سوالتون مبهم است.

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

با سلام،سوال مبهم است

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید

باسلام سوال واضح نیست. به صورت تلفنی سوال خود را از وکلای سایت بپرسید

موضوع شما نیاز به بررسی جزئیات و مستندات دارد

با سلام
شما می بایست موضوع را واضح توضیح بدهید برای نتیجه گیری
مجدد توضیح کامل و روشن بدهید در خدمتتون هستیم