چطور هبه رو ثابت کنیم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶۰۷ #61518540

سلام...در هبه تصرف شرط هست طبق ماده ۸۰۲....حالا چطور هبه ثابت کنیم بدون قبض ....چون ملکی به من هبه شده...و ملک تصرف من نبوده چرا..چون من در شهر هستم و ملک روستا...ملک تصرف کسی دیگه...آیا میشود راهکاری پیدا کرد بعد غیر از تصرف...ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرط صحت هبه قبض مال است ...

سلام. شرط صحت هبه قبض است حتی بطور موقت. اگر قبض وتصرفی نبوده هبه شکل نمی گیرد.

در عقد هبه، تصرف شرط نیست؛ بلکه قبض شرط است. یعنی مثلا اگر ملک دارای مستاجر باشد، مانع هبه نمودن مالکیت آن به غیر نیست؛ هرچند تا مدتی امکان تصرف برای مالک جدید وجود نخواهد داشت. به نظر می‌رسد در فرض سؤال شما، صرف دریافت یک نسخه از عقد هبه یا مدارک و مستندات آن، برای تحقق تشریفات هبه کفایت نماید.

شرط صحت هبه تصرف است

سلام با توجه به توضیحات قبض محقق شده است

سلام وقت بخیر
عقد عبه با قبض محقق میشود.

با سلام یک لحظه قبض کافی است و نیاز به استمرار تصرف ندارد.