۴ ماه فرزندم را نگذاشته ببینم تکلیف چیست و کجا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۶ #60965079

سلام وقت بخیر
من از همسرم بطور توافقی جدا شدیم فرزند پسر ۹ ساله ای دارم و مطابق آنچه در متن طلاق نامه قید شده بود من هر هفته حق دیدار داشتم
من هر هفته و گاهی بنا به درخواست بچه یک هفته در میون فرزندم را میدیدم
یک روز مشاجره ای بین من و پدر فرزندم سر دیر و زود شدن ساعت بردن و اوردن رخ داد
ایشون شکایتی کرد که ساعت دیدار کم کنند
و دادگاه قبول نکرد و شکایت ایشون رد شد اما قاضی گفت حق دیدار ندارید باید به
اجراییه مراجعه کنید گفتم من یکسال طبق قراری که در طلاقنامه بود
بچه را دیدم .... گفت طلاق نامه قانونی نیست
مگر میشود قانونی نباشد ؟ پس چطور دیدار من ثبت و مهر و امضا شده و طلاق صورت گرفته؟
حالا هر بار برای دیدن فرزندم تماس می گیرم پاسخ تلفن را نمی دهد و پیامک میدهم که برای بردن بچه می آیم هر دفعه پاسخ میدهد
" فرزندم می گوید نمی آید "
و نیامدن را گردن پسرم می اندازد

متشکرم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست ملاقات فرزند مطرح نمایید

قانونی هست اما چون به اختلاف خورده اید باید در خصوص ساعت ملاقات دادخواستی را با عنوان تعیین و تکلیف ساعت ،روز و محل ملاقات فرزندتان مطرح کنید

با سلام
میتوانید از طریق مراجع قانونی دادخواست ملاقات با فرزند را تقاضا نمایید تا با صدور حکم قضایی امکان ملاقات برای شما فراهم گردد و نیز در دادخواست قید نمایید که این مدت طولانی زوج از ملاقات شما با فرزندتان ممانعت بعمل میاورد .

اگر در رای طلاق در خصوص ملاقات فرزند نیز تصمیم گیری شده به اجرای احکام مراجعه کنید در غیر اینصورت جهت ملاقات دادخواست جدید با عنوان ملاقات فرزند مطرح نمایید

شما می توانید علیه همسر خود شکایت کیفری مبنی بر ممانعت از ملاقات فرزند مشترک طرح نمایید