توهین وافترا محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۱ #60681641

سلام و عرض ادب. شخصی از تهران برای من که در شهرستان سکونت دارم از طریق پیامک به بنده توهین و عمل لواط را به بنده و لقب هرزه (ج...) را به خواهرم نسبت داده، خواستم ابتدا از محضر شریف بپرسم که این پیامکها از مصادیق قذف بحساب می آید یا خیر؟ و بنده را تهدید به آدم ربایی کرده که هم تو هم خواهرت را سفارش میکنم برایم بیاورند.. پرونده بعلت وقوع جرم در تهران، توسط دادیاری شهرستان عدم صلاحیت شده و به تهران فرستاده شده، و دادیاری در نامه عدم صلاحیت موضوع شکایت را فقط زده توهین افترا و تهدید و اتهام قذف را عنوان نکرده است،مزاحمتون شدم بفرمایید چکار باید انجام بدم تا قاضی پرونده موضوع قذف را هم مدنظر قرار بدهند؟
وسوال بعدی اینکه مجازات این قبیل فحاشی و توهین ها و مجازات تهدید به تجاوز و آدم ربایی چیه؟
ممنون میشم لطف کنید و پاسخ بدید

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ، چنین الفاظی اصولا مشمول حد قذف است.

بادرودوسلام چنانچه نسبت زنا یا لواط داردحدقذف می باشد.

سلام
حسب توضیحات قذف محسوب و مجازات آن شلاق است.مجازات توهین و افترا جزای نقدی است.

اگر نسبت زنا یا لواط داده باشد حد قذف دارد

نسبت دادن چنین الفاظی قذف می باشد

انتساب زنا، لواط ، مساحقه با سوءنیت مصداق جرم قذف است.

بنام خدا،نسبت دادن زنا یا لواط قذف محسوب و مجازات آن شلاق است.مجازات توهین و افترا جزای نقدی است.