پرداخت حقوق شهید بعد از فوت پدر و مادر به برادر یا خواهر امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۷۷,۵۴۳ #60673

در جواب سوالی که یکی از مخاطبان از شما پرسیده که حقوق شهید بعد از فوت پدر و مادر به خواهر مطعلقه می رسد یا خیر شما در جواب گفتید که نمی رسد
سوالی که بنده از شما پرسیدم که حقوق شهید به از فوت پدر و مادر به یکی از خواهران که مطعلقه بود رسید و تاکنون در حال استفاده از آن است بنده پرسیدم که می شود علارغم داشتن تمکن مالی حقوق شهید که به خواهر مطعلقه می رسد قطع گردد که در جواب فرمودید خیر فقط در صورت ازدواج سوالی دیگری از شما دارم آیا با وجود خواهر مجرد و کارمند باز هم حقوق شهید فقط به خواهر مطعلقه می رسد یا به خواهر مجرد یا خواهران مجردی که هنوز ازداوج نکرده اند به آنان نیز تعلق می گیرد؟ آیا کارمند بودن خواهران مجرد دلیلی بر تعلق نگرفتن حقوق شهید بعد از فوت پدر و مادر نمی گردد؟
چرا در جوابها این همه تناقض وجود دارد ؟ اگر حقوق شهید بعد از فوت پدر ومادر به خواهر یا برادر نمی رسد پس چرا الان نمی توان حقوق شهیدی را که خواهر می گیرد را قطع نمود .

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر حقوق شهید به خواهر و برادران نمیرسد بلکه به همسر وفرزند و پدر و مادر میرسد.

باسلام.خیر به برادران و خواهران تعلق نمیگیرد

با درود و احترام
طبق قانون خواهر و برادر نسبت درجه دو خانوادگی را با یکدیگر دارند و با توجه به اینکه حقوق شهید به خانواده درجه یک که شامل پدر ، مادر ، همسر و فرزندان وی میباشد می رسد لذا پرداخت حقوق شهید به خواهران وی امکانپذیر نخواهد بود مگر آنکه شهید به عنوان تنها سرپرست خواهرانش شناخته شود ضمن اینکه در هر صورت اشتغال ایشان مانع از دریافت حقوق مستمری خواهد بود .

بله پرداخت حقوق حتی باازدواج مجددممکن است

حقوق شهید بعد از پدر مادر به فررندان میرسد

باسلام
دوست عزیز حقوق شهید بزرگوار قابل انتقال میباشد فلذا چنانچه دیگر خواهران نیز تحت تکفل والدین شهید قرار داشته باشند و والدین نیز از دنیا رفته باشند این حقوق بین خواهران تحت تکفل والدین شهید تقسیم خواهد شد .

سلام.حقوق شهیددرزمان حیاط پدرومادربه ایشان میرسدولی درزمان فوت پدرومادربه فرزندان تحت تکفل ایشان میرسدخواه مجردباشندیا خواه معطلقه،سرپرستی وتحت تکفل درانتقال حقوق بسیارموثراست.