مقدار نفقه تعیین شده برای زنی که شوهرش ماهیانه سه میلیون درامد دارد چقدر است؟

پرسیده شده
۱۱۶ پاسخ ۱۱۱,۰۷۷ #59841

سلام. میخواستم بدونم حداقل نفقه ای که به من تعلق میگیره چقدر است؟ حقوق زوح 3میلیون است و موقعیت اجتماعی زوجه متوسط رو به بالاس و تحصیلاتش هم فوق لیسانس است و خانه پدری هم در جای خوب تهران است و حقوق پدری هم 4 5 میلیون هست در کل وضع اجتماعی زوجه نیز مساعد هست. اگر امکانش هست یه میزان حدودی از نفقه ای که به زوجه تعلق میگیره را بگید

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام‌و احترام
تعیین میزان نفقه توسط کارشناس رسمی دادگستری انجام میگیرد مبلغ نفقه با توجه به وضعیت شخصی شما و مطابق با وضعیت تجصیلات شرایط خانوادگی و... تعیین میگردد

با سلام
میزان نفقه بر اساس نظر کارشناس رسمی تعیین می گردد.

باسلام
منوط به نظر کارشناس تعیین می شود .
قابل ذکر است که وضعیت زوجه و همچنین میزان درامد زوج ملاک نظر کارشناس است ولی با مورد ذکر شده توسط شما بیشتر از ۱میلیون تومان نخواهد بود.

با سلام ، ببینین درخصوص تعیین میزان نفقه طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی : نفقه عبارت است از همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن ، البسه ، غذا ، اثاث منزل و غیره ... . پس در نتیجه در تعیین نفقه به شان و موقعیت اجتماعی زن بیشتر توجه میشود ، البته میزان دارایی مرد هم بی تاثیر نیست ، مثلا زوجی که درآمد ماهانه او ۱۰ میلیون تومان است و کسی که درآمد ماهانه او ۲ یا ۳ میلیون تومان است . حالا در پرونده شما با توجه به حقوق پایین زوج و اینکه زوجه هم در خانواده ای متوسط بزرگ شده از نظر بنده و موارد مشابهی که دیدم با این این ۳ تومان حقوق حداکثر بین ۵۰۰ هزارتومان تا ۱ میلیون تومان تعیین خواهد شد .

باسلام. با توجه به ماده۱۱۰۷ قانون مدنی و رای شماره ۲۳/۲۹۲ دیوان عالی کشور ملاک مصادیق و میزان نفقه وضعیت زن می باشد، با وجود این کارشناس تعیین نفقه موقعیت مالی شوهر و وضعیت زن در خانواده تشکیل شده از او و شوهر را هم در تعیین میزان نفقه لحاظ می

میزان نفقه باتوجه به در نظر گرفتن موقعیت مالی زوج توسط کارشناس تعیین میگردد

باسلام
میزان مبلغ نفقه جهت پرداخت منوط به نظر کارشناسی میباشد .