تقسیم مال و اموال به صورت زیر قبل از فوت چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۰ #59753573

با سلام .
سوال من در خصوص تقسیم مال خودم و همسرم که بعد از ازدواج بدست اورده ایم به صورت یک قرارداد و یا ... تاکید بر بند یک عقد نامه؟ همچنین عدم امکان تصاحب مال و اموال هر کدام از ما بعد از فوت توسط خانواده طرف متوفی و رسید مال و اموال به همسر در قید حیاط با توجه به عدم داشتن فرزند؟
جلوگیری از تصاحب دولت در اموال متوفی؟
ایا راه کار قانونی وجود دارد؟
عامیانه سوال من این هست نمی خوام در زمان حیات همسرم و یا خودم فکر کنه در زندگی نقشی نداشته برای همین سعی می کنم هر چیزی که می خرم که دارای سند هست به صورت مساوی بنام هر دوی ما شود ولی بعد فوت من و یا خدای نکرده همسرم دلم نمی خواد خواهر و یا برادر من و یا همسرم بر روی مال و اموالی که به سختی بدست اماده دست درازی داشته باشند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از راهکار ارث و وصیت این کار ممکن نیست، لیکن دو راهکار برای این موضوع وجود دارد:
اول صلح عمری هست که تازمانی که زنده هستید در اختیار مالک و با فوت وی به همسر منتقل میشود
دوم در زمان حیات هر یک از شما امکان وقف خصوصی به نفع همسرتان را دارید که مادامی که زنده هستید این املاک به همین شیوه فعلی در اختیار شما باشد و به هنگام فوت هر یک از زوجین، اموال وقف همسر باشد.

با سلام..
متاسفانه امکانش نیست که اراده خود را نسبت به کل اموال بعد از فوت خود، تحمیل نمائید و وراث خود را از تملک قهری همه اموال محروم سازید..
شما و همسرتان تنها می توانید اراده خود را در خصوص یک سوم اموالتان ابراز داشته و وصیت نمائید..
موفق باشید..

وصیت زاید بر ثلث نافذ نیست و تنها در صورتی که سایر وراث وصیت شما یا همسرتون رو تنفیذ کنند وصیت صحیح میشود . یک راهکار اینکه همسرتون از به ارث رسیدن مال شما به دیگران تا سقف معینی جلوگیری کند اینست که اگر شما زودتر از همسرتان فوت نمودید ایشان دارخواست مطالبه مهریه کند تا از اموال متوفی پیش از تقسیم ترکه استیفا شود و یک سوم هم خودتان وصیت کنید.
موید باشید

با سلام
اگر همسر شما و شما پدر و مادر در قید حیات داشته باشید به خواهر و برادرتان ارث نمیرسد.
اما به طور کلی پس از فوت سایر وراث ارث میبرند.و وصیت تنها تا ثلث اموال نافذ است.
مگر اینکه بخشی از اموال را در در زمان حیات به نام همسر خود کنید.که در آن صورت پس از فوت شما (خدایی نکرده)چون بخشی از اموال شما به‌نام همسرتان است ورثه شما از آن ارث نخواهند برد

با سلام
کسی نمیتواند به طور کلی ورثه را از ارث محروم نماید
و تنها میتوانید نسبت به یک سوم داراییتون وصیت کنید