ایا حتما باید در همان شهرستانی که شاغل بودم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۶۶ #59489744

سلام
حدود دو سال در شرکتی مشغول به کار بودم و بنا به دلایلی استعفا دادم و روند قانونی کاملا طی شد. و در شهری دیگر مشغول به کار شده ام. از طریق شرکت وام از بانک تجارت گرفته‌ام که اقساط آن تا به حال به موقع پرداخت شده
حالا شرکت در این خصوص با وجودی که بانک گفته که مشکلی ندارد از انجام تسویه و پرداخت حقوق اخرین ماه کاری سرباز می زند و میگویند ابتدا وام بانک را تسویه کن!!!
در صورتی که چنین قانونی وجود ندارد و هدفشان بیشتر اذیت کردن است
حالا قصد شکایت دارم و میخواهم بدانم ایا حتما باید در همان شهرستانی که شاغل بودم اقدام کنم و مورد دیگر اینکه شرکت جهت شروع کار سفته گرفته که این مورد هم غیر قانونی است

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله باید از طریق اداره کار جایی که کار می کردید شکایت را مطرح کنید. گرفتن سفتهاز کارگر اگر در آن قید شود بابت حسن انجام کار قانونی است. برای دریافت آن با مراجعه به دفتر قضایی با اظهار نامه درخواست استراد سفته از کارفرمای سابق خود نمایید. با پیگیری انجام می شود.

دادگاه محل شرکت صالح به رسیدگی است

سلام مرجع صالح به رسیدگی دادگاه محل اقامت طرف مقابل میباشد .بابت سفته نیز استرداد سفته را مطرح کنید

سلام .از شهر خودتان می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید اما شکایت به مرجع قضایی شهری که ان شرکت مستقر است ارجاع می شود.که باید در جلسات رسیدگی خود حضور یابید یا وکیل انتخاب نمایید.

در شهری که اداره امور شرکت مستقر می باشد

از همان شهر میتوانید اقدام کنید

وقت بخیر از همان شهر اقدام می توان کرد