واریزی اشتباه به حساب کسی داشتم که پس نمیده میتونم از راه قانونی ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۳,۱۸۲ #5943

شماره تماس طرف را دارم اما از برگرداندن پول اجتناب میکنه من در تهرانم و شخصی که اشتباهی پول به حسابش رفته در آمل بابت واریزی ها رسید دارم که در شرحش مشخصه که بابت حقوق شخص دیگری بوده است خود اون مرد هم قبول دارد که صاحب حساب است از طریق بانک هم متوجه شدیم که موجودی دارد که پول را برگراندن اما امتناع میکند حالا باید چیکار کنم
راهی هست که بتونم از طریق شکایت پول را پس بگیرم یا نه می تونند پول را ندهند؟

مشاوره حقوقی قتل
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادخواستی بخواسته استرداد وجه تقدیم محاکم حقوق بفرمایید نتیجه بخش خواهد بود

ابتدا اظهارنامه ای برای شخص ارسال نموده و ذکر نمایید ظرف مهلتی که مشخص کرده اید نسبت به مسترد نمودن وجهی که اشتباهی به حساب ایشان واریز شده است اقدام نماید در غیر اینصورت از طریق مراجع قانونی اقدام می نمایید در صورتی که ظرف مهلت مشخص شد وجه را مسترد نکرد به دادگاه محل اقامت خوانده مراجعه نموده و با استناد به اظهارنامه دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه نمایید.

باسلام با ارسال اظهارنامه و سایر دلایل متقن مبنی بر هیچ گونه رابطه ایی بین شما و فردی که در آمل سهوا پول به حسابش واریز شده طرح دعوی نمایید.

اصل این است که کسیکه وجهی را میپردازد به دریافت کننده بدهکار بوده . اما با اثبات عدم بدهکاری به دریافت کننده قابل عودت است . بایستی در محل اقامت دریافت کننده اقامه دعوی کنید

سلام ابتدا برای شخص اظهارنامه ای ارسال و مدتی را برای استرداد وجه معیین کنید.اگر از پرداخت امتناکرد از طریق دفاتر خدمات قضایی اقامه دعوی کنید.

دادخواستی مبنی بر عودت پول واریزی به همراه مستندات تقدیم دفتر خدمات قضایی کن

سلام دادخواست مطالبه وجه علیه صاحب حساب طرح کنید