شکایت جهت درخواست دیه از شرکت چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۳۲ #57417974

من در سر کار دیسک کمرم پاره شده و بیرون زدگی شدید داشت مجبور شدم عمل کنم و بعد از اتمام استعلاجی شرکت من را اخراج کرد بخواهم واسه دیه شکایت کنم باید چکار کنم

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از تقدیم شکوائیه به طرفیت کارفرما پزشکی قانونی اظهار نظر می نماید در خصوص تقصیر هریک از طرفین در بروز دیسک کمر بازرس اداره کار یا کارشناس رسمی نظر خود را تقدیم مرجع تحقیق می نمایند که نظریه قابل اعتراض توسط هریک ازطرفین نیز پس از ابلاغ ظرف مدت ۷ روز می باشد ودر صورت احراز تقصیر کارفرما قرار مقتضی صادر و پس از تکمیل پرونده و صدور جلب دادرسی جهت رسیدگی به یکی از شعب کیفری ۲ ارسال خواهد شد شایسته یادآوری است در صورت احراز بیماری ناشی از کار موضوع متفاوت خواهد بود

باسلام، اخراج کارگر مطابق با قانون کار میبتیست مطابق به قانون باشد والا کارگر باید به کار سابق خود برگردد، بابت دیه هم میتوانید با داشتن استشهادیه و قبوض پرداختی و... در دادسر شکایت خود را مطرح کنید

با سلام
صرفنظر از موادی از قانون تامین اجتماعی درخصوص دریافت غرامات و دستمزد حوادث ناشی از کار
ازجمله مواد ۵۰،۵۹، ۶۰، ۶۲، ۶۳، ۶۶، بند ج ۷۰، و ۷۴ و...
و مواد ۲۰، ۱۶۵، قانون کار؛ درخصوص لزوم موجه بودن اخراج کارگر والا بازگشت به کار و ماهیت پرداخت حقوق ومطالبات
درخصوص مطالبه دیه، با گواهی پزشکی قانونی و تنظیم استشهادیه و قبوض درمانی، شکواییه خود را در دادسرا ثبت نمایید.

در صورت اثبات این موضوع شما می توانید علیه کارفرما و شرکت طرح دعوا کنید

با سلام و احترام پس از تقدیم شکوائیه به طرفیت کارفرما با توجه به پرونده بالینی پزشکی تان، پزشکی قانونی اظهار نظر می نماید مضافا در خصوص تقصیر هریک از طرفین در بروز دیسک کمر بازرس اداره کار یا کارشناس رسمی نظر خود را تقدیم مرجع تحقیق می نمایند که نظریه قابل اعتراض توسط هریک ازطرفین نیز پس از ابلاغ ظرف مدت ۷ روز می باشد علی ایحال در صورت احراز تقصیر کارفرما قرار مقتضی صادر و پس از تکمیل پرونده و صدور جلب دادرسی جهت رسیدگی به یکی از شعب کیفری ۲ ارسال خواهد شد شایسته یادآوری است در صورت احراز بیماری ناشی از کار موضوع متفاوت خواهد بود