من باید مابقی وام رو به مادرم بپردازم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۳۸ #56861558

باسلام حدود دوسال پیش پدرم تحت عمل جراحی قرار گرفت برای هزینه ی عمل از کسی قرض گرفتیم بعداز عمل پدرم تقاضای وام از ارتش کرد که در ان زمان به نوبت گذاشتند شوهر من که باز نشسته ی تامین اجتماعی بود ازبانک رفاه وام ۲۰ میلیونی گرفت وبه پدرم داد واقساط را هم پدرم پرداخت میکرد وقرض خود را به نفری که گرفته بود پرداخت کرد پارسال شهریور ماه بدون اطلاع پدرم وام درخواست شده با۱۸ درصد به حساب پدرم از بانک کوثر واریز شد به اضافه ی اقساط بیمه عمر بدهکار که یک ونیم میلیون از حقوق پدرم کسر بشه در این زمان پدرم چون هم وام ۲۰ میلونی ازبانک رفاه را قبلا گرفته بود دوباره وام ۲۰ میلیونی از کوثر داده بودند از ۲۰ میلون کوثر پنج میلون را خودش برداشت و۱۵ میلیون را به من داد واقساط ۱۵میلیون را همراه با سه چهارم اقساط بیمه عمر وام را از اول من پرداخت کردم و پدرم هم اقساط ۵میلیون تومان رابه اضافه ی یک چهارم اقساط بیمه ی عمر وام را پرداخت می کردند در بهمن ماه پدرم فوت شدند وحقوق ماهیانه پدرم به حساب مادرم واریز میشود با این تفاوت کسر مبلغ اقساط وام از ایشان کسر نمی شود سوال کردیم گفتند چون وام بیمه عمر بدهکار بوده وام از طرف بیمه پرداخت شده وبانک وام را با بیمه تسویه کرده سوال من اینه که مبلغ وام برای من هم تسویه میشه یانه ایا من باید مابقی وام رو به مادرم بپردازم یا نه ایا ازاین وام به برادر وخواهر م چیزی میرسه یانه با این که اقساط وام باسود ۱۸ درصد با اقساط بیمه یعمر وام را هم پرداخت کردم و در زمان دریافت وام پدرم خودش ۱۵ میلیون را به من داده چون قبلا وام از طرف ما گرفته بود گفت که اقساط دو وام زیاد میشه ومن فقط ۵میلیون از این وام رو نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جهت اظهارنظر لازم است مدارک بررسی شود

بادرودوسلام اظهارنظربه بررسی نیازدارد.

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

با سلام، نیاز به بررسی بیشتر دارد

امکان بررسی جزی تر هست

با احترام با توضیحات شما وام تسویه شده است ولی برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

با سلام
نیاز به بررسی مدارک وجود دارد.