شکایت ابطال سند زدن چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۴ #56667744

سلام عیدتون مبارک
ی سوال داشتم
پدر بزرگم قبل فوت یه تیکه از یه حیاطی داده به بابام سال۹۶ با مشخصات و حد و حدود مشخص
قبل از اون یه دانگ داده به عروسا ولی حد مشخص نشده
میگن چون قبلش داده به ما و تو قباله نوشته یک دانگ از شش دانگ/ ما از همون جایی میخایم که شما گرفتید و ساخت داره
بابام با این مدرک جواز ساخت درخواست داده تمامی قبوض هم به نامش خورده
حالا رفتن شکایت ابطال سند زدن
در صورتی ک ب غیر از این تیکه ای ک ما گرفتیم بازم هست ک سهمشون رو بردارن
در صورتی ک یکی از عروسا مدرک هم نداره ولی بازم ادعا کرده و تو شکایت هم هست و اون یکی هم مدرک قباله اصلیش دست پدرمه و چون قیومیت پدربزرگم رو داشته مدرک رو داده ب بابام
والان داره با برگه قباله برون ادعا می‌کنه
تو برگه قباله نوشته یک دانگ از شش دانگ
ولی تو برگه اصلی چیزی ننوشته

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اولویت واگذاری به مدعیان و همچنین عدم تفکیک حدود سهم هریک ، حق مطالبه برای ایشان محفوظ میباشد

موضوع نیاز به بررسی بیشتری خواهد داشت

سلام چون مشخص نشده کدوم قسمت, بایدافراز شودو یا کلی کارشناسی شود و به نسبت سهامشون مبلغ رو دریافت کنند

با احترام بستگی به شرایط دارد بایستی بررسی شود

باسلام اگرقابل تجزیه نباشدبایستی قیمت یک دانگ پرداخت شود.