در صورت طلاق از طرف مرد مهریه چگونه پرداخت میشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳,۵۳۶ #56353

اگر مرد قصد طلاق داشته باشد و مهریه زوجه نیز عندالمطالبه باشد فرموده بودید باید تمام حقوق زوجه پرداخت شود بعد حکم طلاق داده میشود و در صورت اثبات اعسار زوج قاضی ان را قسط بندی میکند حال سوال من این است
1-اگر با اعسار مرد موافقت شود ان تعداد سکه ای که در ابتدا با ید پرداخت کند را نداشته باشد بدهد تکلیف چه میشود؟
2-حکم طلاق بعد از اتمام پرداخت کل مهریه داده میشود یا بعد از دادن پیش قسط اولیه تعیین شده توسط دادگاه؟
3-ایا در مدت نفقه نیز به زوجه تعلق میگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
پس از طلاق بائن نفقه ای تعلق نمیگیرد،
قبل از ثبت طلاق باید در مورد مهریه تعیین تکلیف شود.
در صورت عدم پرداخت مهریه می توان جلب او را خواست.

سلام
پرداخت میزان پیش قسط اولیه الزامیست و در این مدت نفقه به زن تعلق خواهد گرفت

با درود نفقه تا زمان اجرای صیغه طلاق اصولا بر دوش زوج است، مهریه قابل تقسیط است، و ربطی یه طلاق پیدا نمی‌کند گرچه باید در رای دادگاه (طلاق) حقوق زوجه تعیین تکلیف شود.
زمان دادرسی قابل پیش بینی نیست.

با سلام شما بتوانیدد قاضی را با ادله راضی کنید وسعی کنید یک سکه اول بعنوان پیش قسط بدهید که صیغه جاری شود بعد اقساطی بدهید

سلام دو ست عزیز طلاق با پیش پرداخت اولیه(اقساط) جاری میشود ودر صورت عدم پرداخت جلب میسر میشود درضمن نفقه زن تا زمان پایان عده تعلق میگیرد موفق باشید

باسلام درصورتی که اجراییه پرداخت مهریهدصادر شود زوج بایستی پرداخت نماید در صورت عدم پرداخت حبس خواهدشد مگراینکه ادعای اعسار نماید و پرداخت مهریه تقسیط شود ومهریه را بپردازد.نفقه هم تا پایان عده طلاق توسط زوج باید پرداخت گردد.

سلام
در صورتی که زوج درخواست طلاق دهد و زوجه راضی به طلاق و جدایی نباشد ،مهریه تمام و کمال یا تقسیط باید به زوجه پرداخت شود و همچنین در زمان عده نفقه به زوجه تعلق میگیرد.