آیا عدم ملاقات فرزند دلیلی بر عسر و حرج زوجه می باشد و از این طریق می تواند برای طلاق اقدام کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۰ #56160057

سلام
همسر بنده هشت ماه متارکه کرده .اکنون ناشزه است و الزام به تمکین شده.دادخواست طلاقش نیز رد شده.پسر هفت ساله ام نزد منست و حاضر به دیدن مادرش بخاطر متارکه بی دلیل و توقیف اموالم بخاطر مهریه نیست.آیا همسر من ندیدن فرزندش را که در واقع بخواست خود فرزندم هست را می تواند بهانه واقع شدن عسر و جرح قرار دهد؟ و با تنظیم دوباره دادخواست طلاق، طلاق بگیرد؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر ملاقات فرزند و طلاق دو مقوله جداست و ارتباطی به یکدیگر ندارد .

اینکه فرزندتان تمایل به ملاقات با مادر ندارد دلیلی برای عسر و حرج زوجه برای طلاق نخواهد بود

همسر شما ندیدن فرزندش را که در واقع بخواست خود فرزندتان هست را نمی تواند بهانه واقع شدن عسر و جرح قرار دهد

اینکه فرزندتان تمایل به ملاقات با مادر ندارد دلیلی برای عسر و حرج زوجه برای طلاق نخواهد بود.