چه موقعی سند آزاد میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۳ #55903318

سلام خسته نباشید ما برای ازادی شخصی سند گذاشتیم الان از اون زمانی که سند گذاشتیم چهار سال میگذره و فعلا میگن دادگاهی نکردنشون مگه میشه پس چه موقع سند ما ازاد میشه؟؟
اینم بگم که طرف رو نمیتونیم ببریم تحویل بدیم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بنظر نمیرسد پس از گذشت ۴ سال اقدامی صورت نگرفته باشد
مناسب تر است که موضوع را از طریق دادگاه پیگیری نمایید.

سلام
مراتب را باید ازدادگاه پیگیری نمایید تا پروسه پرونده مشخص شود
در صورت نیاز به حضور ایشان دادگاه به وثیهقه گذار ابلاغ می نماید و ایشان باید متهم را حاضر نمایند

اساسا سند گذاشتن به این منظور است که هر زمان مقام قضایی متهم را خواست او حاضر شود و در صورتی که حاضر نشود به شما اعلام می نمایند که او را حاضر کنید در غیر این صورت و طی مراحل خاصی سند شما ضبط می شود.
شما مجاز هستید که هر زمان خواستید متهم را حاضر کنید و در خواست آزادی سند را بکنید.هر زمان متهم برائت بخورد نیز سند شما آزاد می شود.

سند شما زمانی آزاد خواهد شد که یا وی را تحویل دهید یا دادگاه با حضور وی آغاز به رسیدگی نماید و نامبرده خود را در مسیر دادرسی قرار دهد تا یا حکم وی معین گردد و یا لزوم تسلیم وثیقه از طرف دادگاه از بین برود که پس از آن سند شما آزاد خواهد شد
در هر حال سند شما برای ضمانت تسلیم شده است و تا زمانی که حکم قضیه معین نگردد این سند به همین حال باقی میماند مگر آنکه وی را تحویل و سند را آزاد نمایید

برای اطلاع از اینکه چرا تا کنون دادگاه اقدامی صورت نگرفته است به شعبه ای که سند را به عنوان وثیقه تحویل نموده اید مراجعه کنید