طلاق توافقی چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۲ #55565851

باسلام طلاق توافقی با سایر طلاقها چه فرقی دارد و کدامش بهتره

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
طلاق توافقی آسان ترین وراحت ترین نوع طلاق است اماد راین طلاق زن نسبت به بذل بعضی حقوق مالی خوداقدام میکند

سریع ترین نوع طلاق هست و زوجین در خصوص کلیه حق و حقوق خود باهم توافق می کنند

درود
مزیت این طلاق کلیه حقوق با توافق طرفین تعیین می شود وسریع تر به پایان میرسه

سلام طلاق توافقی با ارائه مدارک زوج وز وجه با مراجعه به دادگاه خانواده و سر مهریه حضانت فرزند وموارد دیگر به توافق رسیده و سریعتر رسیدگی وحل خواهد شد موفق و پیروز باشید

طلاق توافقی همانگونه که از نامش پیداست زوجین بر سر تمام مسائل از جمله مهریه و نفقه و جهیزیه و حضانت و..توافق می کنند و از یکدیگر جدا می شوند.

سلام طلاق توافقی در بازه زمانی کمتری صورت میگیرد و به هر نحو ک‌توافق نمایید طلاق صادر میشود اما طلاق یکطرفه زمان بیشتری خواهد برد و حقوقات قانونی زوجه طبق قانون تعیین میگردد

سلام در طلاق توافقی، حقوق مالی زوجه با توافق طرفین تعیین می شود و نحوه پرداخت آن مشخص میگردد که معمولا به نحوی است که طرفین هر دو راضی هستند و روند قضایی انجام آن معمولا سریعتر از سایر انواع طلاق است