بعد از اجرا گذاشتن مهریه مادر همسر سابقم سند منزل را بنام یکی از فرزندان منتقل کرده است تا پس از فوتشان ارثی به همسر سابق من نرسد و من نتوانم بعنوان مهریه توقیف کنم آیا کار ایشان قانونیه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۷۰ #55524755

با سلام وقت بخیر
من از همسرم جدا شده ام و مهریه دریافت میکنم بعد از اجرا گذاشتن مهریه مادر همسر سابقم سند منزل را بنام یکی از فرزندان منتقل کرده است تا پس از فوتشان ارثی به همسر سابق من نرسد و من نتوانم بعنوان مهریه توقیف کنم آیا کار ایشان قانونیه ؟ و من نمی‌توانم هیچ شکایتی کنم ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام مانعی ندارد خیر نمی توانید شکایت کنید

سلام
بله قانونی است ، ایشان اختیار اموال خود رادارد

با سلام هرشخصی در زمان حیات خود اختیارات نقل وانتقال اموال خود را دارد.

با سلام
منعی در این خصوص وجود ندارد.

باسلام بله قانونی است و منعی ندارد

با سلام و احترام هر شخصی تا زنده است هر نوع دخل و تصرفی در اموال خود میتواند داشته باشد و این قانونیست

باسلام
هر شخصی در زمان حیات حق نقل و انتقال اموال خود را دارد و مشکل قانونی وجود ندارد