آیا امکانش هست ملکمان را از متصرف تحویل بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۹ #55054406

با سلام
قطعه زمینی در روستایی نزدیک تبریز با سند رسمی در سال ۱۳۱۸ در ثبت کل تبریز ثبت شده بنام پدر مادر بزرگ ما هست که سه خواهر بودن بعد از فوت مادربزرگ و خواهرانش الان مادرمان نیز فوت کرده و ما هفت ورثه هستیم و اصلا به ملک مان سر نزده ایم و حدودش را نمیدانیم.
آیا امکانش هست ملکمان را از متصرف تحویل بگیریم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همچنین علیه متصرفین احتمالی ملک نیز می توانید اقدام قانونی انجام نمایید

سلام
بله می توانید از طریق تامین دلیل و ارجاع امر به کارشناس تقاضای تعیین حدود ملک و جانمایی ان روی نقشه را بخواهید

مشخص نشده آیا می دانید ملک کجا واقع شده یانه
مشخص نشده ملک درتصرف چه کسی است

با سلام ووقت بخیر
باداشتن گواهی انحصاروراثت و طی کردن مراحل قانونی قابل پیگیری می باشد ولی زمان زیادی را تا به نتیجه رسیدن باید طی کنید .