میتوان در دادگاه به جای شخص؛ وکیل فرستاد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۱ #54733988

سلام ببخشید میشه در جلسه باز پرسی به جای خود شخص فقط وکیلش برود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دو مورد حضور موکل لازم هست
۱ . تفهیم اتهام
۲ . حضور موکل به تشخیص مقام قضایی

خیر امکانپذیر نیست و با احضار متهم حضور وی در بازپرسی لازم است لذا وکیل می تواند همراه متهم حضور داشته باشد

سلام. درصورتی که حضور شخص لازم باشد باید حضوریابد البته وکیل هم میتواند درکنارش باشد. اگر حضورش لازم نباشد صرف حضور وکیل کفایت میکند

با سلام
در صورتی که حضور خود شخص برای بازجویی یا بیان برخی مطالب و پاسخگویی به سوالات بازپرس نیاز باشد دادگاه شخص را ملزم به حضور خواهد نمود اما در صورت عدم نیاز به حضور حتمی شخص ، وکیل او نیز میتواند بجای او حاضر شود

معمولا ابلاغیه برای حضور فرستاده شود چون بازپرس دنبال کشف حقایق پرونده ست وقضیه کیفری ست پس شخص باید حاضر شود والبته وکیل هم می تواند درجلسه باشد

سلام
عموما خیر. بازپرس لازم است از شخص متهم بازجویی و پرسش و پاسخ نماید اما وکیل می توانند در معیت متهم حضور داشته باشند. بویژه اگر شخص متهم احضار شده باشد.