میتوانند واحد را تحویل ندهند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۲ #54008336

با عرض سلام و خدا قوت
بنده مسکن مهری سال ۹۷ خزیداری کردم که بهم سه برگی دادن و برای ۵ برگی که اقدم کردم گفتن چون خدمت سربازی نداری وام بهت تعلق نمیگیره و نمیشه ۵ برگی بگیری که به شرکت مربطه که واحد رو خریداری کرده بودیم رفتیم گفن باید بزنی به اسم کسه دیگه که بنده خواهرم رو انتخاب کردم و مدارک گرفتن و ۲ سالی هست خبری ازشون نیست که بزرگترین نگرانی بنده اینه که به من گفتن زیر برگه بنویس واحد فوق روبه دلیل نداشتن پایان خدمت واگذار به غیر کردم که اسمی از خواخرم برده نشد
حالا شرکت هسا میتونند بابت همین جمله واحد منو ندن با اینکه ۳ برکی پیش خودمه و اینکه واریزی هم بهم نداشتن که بعدا ادعا کنه پولشو دادیم واگذار کرد ! البته ۳ تا هم شاهد دارم
لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات شما بررسی شود.

حضوری مراجعه کرده و دلایل رو ارائه کنید اما با توجه به اینکه شهود دارین و انتقال گیرنده هم از اعضای خانوادتونه میتونید پیگیرباشین و با توجه به اوراقی که دارین؛ امکان اثبات برای شما وجود دارد.

باسلام،برای پاسخ قطعی باید اسنادومدارک بررسی شود.

با سلام موضوع را حضوری پیگیری نماییدـ

بهتر است حضوری پیگیری نمایید ‌

سلام
برای اظهار نظر دقیق اسناد و مدارک شما نیاز به بررسی دارد.

با سلام دوست عزیز، مطالعه دقیق مستندات و مدارک و همین برگه انتقال ضروری است،تا بتوانید جواب دقیق و درست تری بگیرید، درخدمتم