چطور میتونم ملاقاتی با نوه ام داشته باشم که قطعی باشه و ایشون نتونه مانع بشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۵ #53981579

با سلام بعد از فوت پسرم حکم ملاقات با نوه ام به مدت ۱۰ ساعت در هفته را دارم که از دادگاه تجدید نظر هم تایید شده اکنون عروسم از ملاقات امتناع کرده و تماس های بهزیستی را پاسخ نمیده و دلیل ممانعت را مطالب واهی و تایید نشده مطرح کرده مبنی بر آزار کودک و.....که همه توسط بهزیستی رد شده است

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید به علت ممانعت از ملاقات از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

باسلام
میتوانید شکایت کیفری مطرح کنید.

با سلام میتوانید از همان دادگاه بخواهید که ممانت را رفع کند

ممانعت ایشان الملاقات جرم می باشد میتوانید شکواییه ممانعت از ملاقات مطرح نمایید

با درود..
در اینخصوص هر گونه ممانعت ایشان جهت ملاقات با طفل، علیرغم وجود حکم دادگاه،، در واقع جرم تلقی و مستحق شکایت و پیگیری می باشد. بنابراین در صورت لزوم تنها راهکار قانونی،، طرح شگایت کیفری علیه ایشان می باشد..

تقاضای ملاقات به همراه دستور موقت ( برای تسریع در ملاقات قبل از صدور حکم ) به دفتر خدمات قضایی بدهید.

با درود اگر مانع ملاقات می‌شود عمل ایشان جرم است و نامبرده قابل تعقیب است