در تحت چه عنوانی می توانم دعوی خود را مطرح نمایم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۲۰ #53870167

سلام . باید به عرض برسانم که موضوع برای شخص بنده اتفاق افتاده و برای سهولت بجای نام اشخاص از حروف الفبا استفاده نمووه ام . سپاسگذارم از راهنمایی که خواهید کرد .
آقای الف بر اساس قراردادی ۲ قطعه زمین اوقافی را از آقای ب خریداری نموده و مبلغ آن را کامل پرداخت کرده است . در متن قرارداد ذکر شده که یکی از قطعات برای آقای ج است و دیگر قطعه برای آقای د هست . اما در قرارداد در قسمت طرفین معامله فروشنده آقای ب بوده . آقای ج در دفترخانه بابت یک قطعه وکالتنامه تنظیم کرده ولی آقای د هنوز وکالتنامه ای رو تنظیم نکرده . در واقع آقای الف اصلا آقایان ج و د رو نمی شناسه و این دو قطعه رو از آقای ب خریداری کرده و آقای ب متعهد بوده تا وکالتنامه بنام آقای الف تنظیم کنه . آیا با توجه به اینکه نام فروشنده در قرارداد آقای ب هست ولی در متن اشاره شده که قطعات برای اشخاص دیگری هست و اینکه آقای ب کل مبلغ قرارداد رو دریافت کرده . از آقای ب تحت چه عنوانی می توان شکایت کیفری مطرح کرد . البته توجه به این موضوع هم داشته باشید لطفا که متاسفانه به دلیلی مجهول عمدتا شکایات کیفری تحت عنوان کلاهبرداری و فروش مال غیر منجر به صدور قرار منع تعقیب میگردد و اینجانب قصد ندارم که شکایتی را مطرح کنم که بعد از آن در محکمه منجر به صدور قرار منع تعقیب گردد و سپس طرف مقابل از آن در دادگاه حقوقی از آن استفاده نماید . ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید که در تحت چه عنوانی می توانم دعوی خود را مطرح نمایم؟ پیشاپیش از پاسخی که خواهید داد متشکرم .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اموال موقوفه غیر قابل فروش است مگر طبق شرایطی.

ااصولا مال موقوفه قابل فروش نیست و چنین معامله ای باطل است همچنین شما عنوان کردید که در متن قراردادی که الف و ب امضا نمودند این قید شده که قطعات برای چه اشخاصی است بنابراین در این مورد با فرض صحت معامله طرفین بر اینکه قطعات برای چه اشخاصی باشند توافق نمودند و به نظر من جرمی واقع نشده است

با درود..
اصـولا قرارداد فوق الذکر نیازمند بررسی و مطالعه می باشد..
در قاعده کلی؛ اموال موقوفه اصـولا غیر قابل فروش هستند، مگر طبق شرایطی و به تجـویز قانون..

با سلام
اموال موقوفه قابل نقل و انتقال نیستن مگر تحت شرایطی

با فرض بر اینکه فروش مال موقوفه صحیح باشد معامله فضولی صورت گرفته و آقای ب به یکی از تعهدات خود عمل کرده و معامله نسبت به فرد د غیر نافذ است که در صورت تنفیذ میتوانید الزام بخواهید در این شرایط شکایت کیفری با هر عنوان منتفی است(شکایت حقوقی پا برجا و استوار است)مگر مفادی در مبایعه نامه باشد که نیاز به بررسی و ارزیابی دارد

با سلام
معامله فضولی است و آقای ب به یکی از تعهدات خود عمل کرده است و مبایعنامه نسبت به آقای د غیر نافذ است اگر مبایعنامه موجود توسط ایشان امضا گردد میتوانید الزام بخواهید در این شرایط که گفتید شکایت کیفری راه به جایی نمی برد مگر شرایط دیگری باشد که گفته نشده

بادرودوسلام مال موقوفه را نمی توان فروخت جزدرشرایط استثنایی.