آیا می‌توانم ملک دیگر را معرفی کنم که آن توقیف شود و قبلی آزاد گردد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶۴۰ #53226245

سلام من یک ملک دارم که ‌توقیف شده

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکانپذیر است در صورتی که از نظر سهولت فروش و قیمت با ملک قبلی برابر باشد

سلام
بله این موضوع قانونا امکان پذیر می باشد

سئوال شما شفاف و کامل نیست

درود
بله مشروط بر اینکه ارزش ان از ارزش مال توقیف شده کمتر نباشد .

ماده ۵۳ قانون اجرای احکام مدنی مقرر میدارد:

“هرگاه مالی از محکوم ‌علیه در قبال خواسته یا محکوم ‌به توقیف شده باشد محکوم ‌علیه می‌تواند یک بار تا قبل از شروع به عملیات راجع‌ به فروش درخواست تبدیل مالی را که توقیف شده است به مال دیگری بنماید مشروط بر اینکه مالی که پیشنهاد می‌شود از حیث قیمت و سهولت‌ فروش از مالی که قبلا توقیف شده است کمتر نباشد.

محکوم ‌له نیز می‌تواند یک بار تا قبل از شروع به عملیات راجع به فروش درخواست تبدیل مال توقیف شده را بنماید. در صورتی که محکوم علیه یا محکوم له به تصمیم قسمت اجرا معترض باشند می‌توانند به دادگاه صادرکننده اجراییه مراجعه نمایند. ‌تصمیم دادگاه در این مورد قطعی است.”

مطابق با ماده فوق مشخص می گردد که هر یک از خواهان یا خوانده می تواند تنها برای یک مرتبه تقاضای تبدیل تامین را بنمایند

اگر از لحاظ قیمت و تسهیل در فروش با مال توقیف شده برابری کند امکان تبدیل وجود دارد

سلام
بله اگر از لحاظ فروش سهولت داشته باشد و توفیفی نباشد و همچنین برابر مال معرفی شده باشد. مشکلی ندارد