نزدیک به ۸ سال از پرونده گذشته و پرونده مختومه شده و از امار کسر شده میتوان درخواست اجرت المثل ۶ سالی که دعوا در جریان بوده را از فرد مقصر کرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۶۰ #53075429

سلام
یک پرونده ملکی به مدت ۶ سال در جریان بوده و سال ۹۲ به پایان رسیده و مختومه شده است.
آیا الان که نزدیک به ۸ سال از پرونده گذشته و پرونده مختومه شده و از امار کسر شده میتوان درخواست اجرت المثل ۶ سالی که دعوا در جریان بوده را از فرد مقصر کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است، موضوع به بررسی بیشتری نیاز دارد

سلام بله میتوانید مطالبه نمایید

سلام
بله اگر رای به نفع شما بوده

سلام .اگر رای به نفع شما صادر شده امکان مطالبه اجرت المثل می باشد

باسلام چنانچه نتیجه دعوی به نفع شمابوده، می توانید مطالبه نمایید.

بله درصورتی که دعوا به نفع شما وی محکوم گردیده میتوان اجرت المثل ایام تصرف را بارعایت شرایط مطالبه کرد

بله درخواستتون رو ارائه دهید