پرداخت نفقه تا چه زمانی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۷ #53025705

با سلام خدمت وکیل های عزیز و سایت خیلی خوب که به سوال های مردم جواب میدین خیلی ممنون
سوال من این هست بنده با خانمم به مشکل خوردم یعنی بیشتر با خانواده خانمم از حق حبس استفاده کرده من الان ۳ ساله دارم نفغه میدم میخواستم بدونم تا کی باید نفغه بدم آیا دادگاه راهی گذاشته برای من یا خیر من طلاق هم نمیدم چون خانمم دوست دارم میخوام بدونم تکلیف من چی میشه تا کی باید نفغه بدم خیلی ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید دادخواست تمکین دهید که موجب سقوط نفقه شود

با سلام
قانونا تا زمانی که ایشان از حق حبس استفاده می‌کند و شما هم قصد طلاق ندارید باید نفقه ایشان را پرداخت کنید.

با سلام حق حبس حالتی است که زن در دوران عقد قبل از تمکین مطالبه مهریه میکند .در صورتی که با دادخواست اعسار شمامهریه تقسیط شود شما با پرداخت آن میتوانید درخواست الزام به تمکین دهید و اگر زوجه تمکین نکند در آن صورت ناشزه محسوب و نفقه ای به ایشان تعلق نمیگیرد .

شما همیشه تا زمانی که همسرتان در عقد شماست ملزم به دادن نفقه میباشید و فقط در صورت حکم ناشزه بودن ایشان نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد.
موفق باشید