آیا یه لایحه ای یا بندی در قانون وجود دارد که در صورت عدم ایفای تعهدات بتوان به استناد کرده و شرکت را ملزم به انجام تعهداتش کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۳۳ #52858584

آیا یه لایحه ای یا بندی در قانون وجود دارد که در صورت عدم ایفای تعهدات توسط شرکتی بتوان به استناد کرده و رای بر اجبار شرکت به انجام تعهداتش گرفت

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به ایفای تعهدات دهید

با سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی رامیتوانید مطرح نمایید.

با سلام بسته به مفادقرارداد در صورت عدم انجام تعهد می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح کنید

می‌توان جهت مورد مذکور طرح دعوا کرد با ثبت دادخواست

با درود الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

در صورتی که قراردادی وجود داشته و مانع و مشکل قانونی وجود نداشته باشد و قرارداد فسخ نشده باشد با اصول کلی قانون الزام به ایفاء تعهد امکان‌پذیر است.

در هر صورت میتوان با تقدیم دادخواست طرف قراردادی را ملزم به ایفای تعهد نمود . مدارکتان بایستی بررسی شود .