برای دادگاه مهریه چطوری میتونم این ماشین رو هم توقیف کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۵ #52551348

سلام،همسرم برای فرار از پرداخت مهریه، خودرویی خریده و به اسم مادرشون زدن
ولی بیمه نامه ماشین به اسم خودشون هست و ماشین دست خودشون هم هست
درصورتی که سند خودرو به نام مادرشون هست
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام درصورتیکه معامله واقع شده پس از صدور حکم دادگاه به پرداخت مهریه باشد شما میتوانید جهت ابطال آن دعوای معامله به قصد فرار از دین مطرح نمائید .

بیمه نامه فقط یک اماره است و باید بتوانید مالکیت ایشان را اثبات نمایید

باسلام
هر چند ملاک سند میباشد که آنهم بنام زوج نیست
اما شما میتوانید این موضوع را به دادگاه اعلام کنید تا موضوع بررسی و در صورت اثبات معامله صوری اقدام به توقیف گردد

سلام
مالی که سند قطعی خورده باشد قابل توقیف است