چگونه از خود رفع اتهام چاقو کشی، نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴,۵۱۰ #52525372

با سلام و احترام ( خواهش میکنم کامل بخوانید )
سلام
شخصی که با بنده مشکل شخصی داشته یه روز به همراه ۲ نفر دیگه من رو در کوچه ای که دوربین وجود نداشته پیدا میکنه، با من صحبت میکنه و من میرم، برای اینکه برام پاپوش درست کنن یکی از این ۲ نفر به طرف چاقو میزنه و میندازن گردنه من و زنگ میزنن ۱۱۰ و صورت جلسه میکنن و نامه پزشک قانونی هم گرفته که طرف چاقو خورده،خود زنی نبوده، اون ۲ نفر هم شهادت ناحق دادند که من چاقو زدم، جز خدا شاهدی هم ندارم. خواستم شاهد الکی ببرم ترسیدم که نقطه زنی کنن بفهمن که شاهد در اون زمان اونجا نبوده
کسی راهی میشناسه که بتونه منو خلاص کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام
باید ثابت کنید که در آن زمان در آن محل نبودید

بایستی جرح شهود نمایید و در این خصوص بایستی نکاتی را به شما شرح بدهم .

با سلام مخاطب گرامی قبلا به این سوال شما پاسخ داده شده است البته در سوال قبلی عنوان نموده بودید که طرف مقابل خودزنی کرده است. هر چند قبول این امر که کسی حاضر شود خود خواسته قط برای پاپوش درست کردن اجازه دهد خود را با وسیله ای چون چاقو مجروح کنند سخت است، ولی به فرض صحت ادعای شما انکار اتهام و طرح شکایت شهادت دروغ علیه شهود و همچنین تقاضای تحقیق محلی مبنی بر اینکه در تاریخ مورد ادعای شما هیچ درگیری در محل اتفاق افتاده یا نه شاید بتواند در اثبات ادعای شما کمک باشد.

با سلام به این کیفیت نمیتوان پاسخ قاطعی به شما داد و باید سوالاتی در خصوص روز حادثه و چگونگی تنظیم صورتجلسه از شما پرسیده شود و همچنین مطالعه پرونده یکی از موارد مهم جهت پاسخگویی به سوال شماست

با سلام
از بازپرس پرونده بخواهید در حضور شما از تک تک شهود بازجویی بشه
سئوالهای متعددی مطرح کنید تا تناقض در صحبتهای آنها مشخص بشه
ضمن اینکه گوشزد کنید شهادت دروغ خودش جنبه کیفری داشته و شما از آنها شاکی میشی

متاسفانه راهی نیست چون هیچ دلیلی نیست که از شما رفع اتهام بشه