احتراما خواهشمندم نظر خود را در مورد فرد مقصر قانونا اعلام نمایید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۹ #51440746

با سلام و تشکر از شما خواهشمندم من را راهنمایی نمایید اینجانب امروز راس ساعت ۲۲ در خیابان دچار تصادف دوچرخه سواری که در حال حرکت جلوتر از من بود ناگهان تصمیم گرفت که از سمت چپ خیابان به سمت راست تغییر لاین یا جهت حرکت بدهد. ایشان در لحظه آخر کاملا دوچرخه را به به سمت راست چرخاند و من با چرخ عقب دوچرخه برخورد کردن احتراما خواهشمندم نظر خود را در مورد فرد مقصر اعلام نمایید.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما عرض کنم که مقصر توسط کارشناسان محترم راهور با بازدید میدانی مشخص می گردد

ابتدا عرض شود که نظر اصلی را باید کارشناس تصادفات بدهد ولی بر اساس مقررات بنظرم وسیله ای که از عقب ضربه می زند مقصر است چون حداقل فاصله باید رعایت می کرد

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

سلام قاعدتا راننده که از پشت برخورد میکند مقصر است ولی گاها هم پیش امده که نفر جلو مقصر باشد درکل بستگی به نظر کارشناس وپلیس راهنمایی می باشد

تقصیر توسط کارشناس مشخص خواهد شد

باسلام
طبق قوانین راهنمایی ورانندگی شما باید از وسیله نقلیه جلویی حدفاصل قانونی را رعایت بفرمایید .
حال ملاک نظریه افسر راهنمایی است وبعد کارشناس.

میزان تقصیر شما توسط کارشناس دادگستری ارزیابی می شود