اعتراض به حکم تعزیرات چطور است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۸۴ #51142478

برای اعتراض به رای ضبط و جریمه دستگاه ماینر چکار کنیم که جریمه کمتری بدیم

مشاوره حقوقی تعزیرات
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام درصورت قطعی شدن حکم تعزیرات باید از طریق دفاتر خدمات قضایی اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری مطرح نمایید

با سلام درصورت قطعی شدن حکم تعزیرات از طریق دفاتر خدمات قضایی اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری مطرح نمایید.

جهت اعتراض باید از دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید.

سلام
از طریق ثبت اعتراض در دفاتر الکترونیک قضایی

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید، هرچند نتیجه بستگی به دلایل و استدلال شما دارد.

سلام اعتراض را دردفاتررخدمات قضایی ثبت تا رسیدگی بعمل آید

باسلام
از طریق دفتر خدمات قضایی اعتراض خودتون به رای را اعلام و ثبت کنید