قصد فروش سهم خودش را دارد اما پدرم شفاها گفتند که منزل برای سکونت اضطراری دخترانم هست چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۷۵ #49671289

سلام و با تشکر از همه وکلای محترم و حقوقدانها پدرم نه ماه قبل فوت کرد کلیه مدارک دست موصی که ارمان باشه هست خواهرم نگین کارت سوخت و گواهینامه ارمان را اتفاقا پیدا و به گرو گرفته تا در قبال ان سند یک و نیم دانگ مشاعی منزل مسکونی را بگیردایشان منزل را با دو خواهرم که مجرد هستند و زن بابا مشاعا شریک هستند و قصد فروش سهم خودش را دارد اما پدرم شفاها گفتند که منزل برای سکونت اضطراری دخترانم هست نه فروش که خودم شخصا شاهد بودم نمیخواهم دو خواهرم بی خانمان بشن نه در امدی دارن نه حامی خاصی بقیه فقط دنبال منافعشان هستند البته چهار سند یک ونیم دانگ مشاع هست برای چهار نفر نگین قبلا هم سه دانگ زمینی که به نام برادرم ساسان وکالت داده بود را به نام خودش زده هنوز فرایند حصر وراثت را شروع نکردیم تا سالگرد پدر بشود ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . وراث اختیار فروش سهم خود را خواهند داشت .

در صورتیکه توافق نممایید هریک از وراث حق انقال و فروش را دارند

سلام هر یک از مالکین حق فروش سهم مشاعی خود را دارند اما تصرف مادی نیاز به اجازه سایر مالکین دارد.

بااحترام
هرشخص مالک سهم خود و اختیار دارد در صورت امکان بفروش برساند

خرید از ورثه اختیار فروش سهم خود را دارند.

باسلام
هر ورثه می تواند سهم خود را بفروشدمنع قانونی وجودنخواهد داشت

با احترام هر یک از ورثه می توانند سهم خود را بفروشند اما تصرف مادی نیاز به تنفیذ سایر وارثین دارد.