مراحل شکایت از موجر بعد از اتمام قرارداد به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷,۸۶۱ #49618

با سلام
لطفا راهنماییم کنید
من به موجر 2 ماه پیش اعلام کردم که بلند میشم و به مشاور املاک که قرارداد تنظیم شده هم تصمیمم رو اطلاع دادم
موجر قیمت اجاره رو بالا گذاشته و به احتمال زیاد خونه اجاره نمیره و پولی هم نداره با من تصویه کنه
فقط تنها راهی که میمونه شکایت و پیگیری مطالبات از راه قانونیه
من خونه هم جور کردم
لطفا مراحل شکایت رو بهم بگید
و چند تا سوال
1 . ایا برای همچین شکایتی باید حتما وکیل بگیریم و یا اگر وکیل بگیریم در صورتبودن حق با من هزینه به گردم موجر میباشد؟؟؟
2. من چیکار کنم که دیگه اینجا اجاره ندم (چون خونه پیدا کردم و دیگه بابت زندگی به این خونه احتیاجی ندارم) و بابت هر روز که میگذره طبق قرارداد روزی 20 هزار تومن جریمه بگیرم
3. اگر موجرتا پایان موعد قرار داد فقط نصف پول پیش رو بهم بده آیا در این صورت من میتونم شکایت کنم یا اینکه چون میمی از پیش رو بهم داده حق شکایت از من سلب میشه
3.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید اظهارنامه دهید. به شورای حل اختلاف محل زندگی خود مراجعه نمایید و روند قضایی را طی نمایید. در صورتی که از نظر قانونی محقق شمرده شوید کلیه هزینه های دادرسی و حق الوکاله نیز به عهده ی موجر خواهد بود.

با سلام شما اگر تمام پرونده را بخواهید به این صورت با سوال و جواب انجام دهید به مشکل میخورید چون راهها مختلف است ولی علی ایحال شما شورای حل اختلاف مراجعه کنید

سلام در صورت عدم اتمام قرارداد شما نمی توانید اقدام کنید مگر اینکه در قرارداد این بند ذگر شود پس از قرارداد با وکیل تان و محکوم کردن موجر پرداخت حق الوکاله وکیل طبق تعرفه به عهده موجر است بعلاوه بعداز اتمام قرارداد اجاره موجر
نمی تواند مبلغ پیش پرداخت شما را استرداد نکند

در صورت عدم اتمام قرارداد شما نمی توانید اقدام نمایید مگر اینکه در قرارداد پیش بینی شده باشد گرفتن وکیل از سوی شما و محکوم شدن موجر پرداخت حق الوکاله طبق تعرفه به عهده موجر است بعد از اتمام قرارداد باز هم مفاد قرارداد ملاک خواهد بود و موجر در این مورد نمی تواند مبلغ پیش شما را استرداد نکند که به احتمال زیاد جریمه دیر کرد پیش بینی شده است و اصولا بندی در قرارداد اجاره وجود دارد که مستاجر یک ماه قبل از اتمام مدت اجاره میتواند تصمیم خود را برای عدم تمدید قرارداد به موجر اعلام نماید لذا باارسال اظهارنامه برای تخلیه از این مورد نیز غافل نشوید و قبل از طرح دعوی در این خصوص ابتدا تامین دلیل نمایید.

شما نمی توانید فقط به این دلیل که خانه دیگری اجاره کرده اید و از دو ماه قبل این موضوع را به موجر اطلاع داده اید قرار داد اجاره را فسخ نمایید مگر اینکه این شرط را در اجاره نامه قید کرده باشید

- اگر قبل از موعد اتمام قرارداد قصد فسخ دارید باید موضوع را به موجب اظهارنامه به موجر رسما ابلاغ کنید .
- با انقضای مهلت مندرج در اظهارنامه و با تقدیم دادخواست تامین دلیل میتوانید کلید مورد اجاره را به شورای حل اختلاف تقدیم نمائید تا مشمول پرداخت اجاره لهای مقرره نشوید .
- چنانچه اطلاعات حقوقی مکفی داشته باشید نیازی به وکیل نخواهید داشت .
-توجه داشته باشید که « وکیل مامور به تکلیف و اقدام است نه مامور به اخذ نتیجه» ، لذا دریافت حق الوکاله ارتباطی با نتیجه دعوی نداشته و حتی بر فرض مشروط کردن موضوع ، این امر در زمره تخلفات انتظامی محسوب شده و عواقب سنگینی برای وکیل خواهد داشت .

شما باید ضمن تخلیه ملک ایشان و تحویل کلید آن به شورای حل اختلاف و ضمن ارسال اظهارنامه برای ایشان دادخواست استرداد مبلغ ودیعه را تنظیم کرده و خسارت تاخیر را از ایشان مطالبه کنید.